Gradska galerija Zabok

"ZAKAJ" - ZABOČKA KAZALIŠNA JESEN

Datum: 7.10.2023.

Novo u Zaboku!!
"ZAKAJ" - ZABOČKA KAZALIŠNA JESEN

Manifestacija Zabočka kazališna jesen (ZAKAJ) realizirat će se od 7. do 20 listopada 2023. Program počinje 7. listopada druženjem s glumcima u City caffeu u vremenu od 10 do 12 sati. Pozivamo Vas na predstave: KAJ JE LJUBAV 7. 10. ( koprodukcija Zagrebačkog kazališta Komedija i GFUK), SVE O MUŠKARCIMA 12. 10. (Teatar Gavran), JULIJIN BALKON 14. 10. (Hit teatar), 4 POZE, SRETAN SVRŠETAK 16. 10. (B GLAD Produkcija) i JA TRUDNICA 20. 10. (Kerekesh teatar).

OBAVJEŠTAVAMO VAS DA JE JEDNA KAZALIŠNA PREDSTAVA RASPRODANA I DA JE OSTALO VRLO MALO SLOBODNIH KARATA

CIJENE ULAZNICA:

Ulaznice za Zabočku kazališnu jesen ZAKAJ mogu se kupiti u gradskoj knjižnici Zabok, ulica Stjepana Radića 1, Zabok
Info broj 049/221451

pojedinačne u pretplati 6,00 €
paket za sve predstave 20,00 €
na dan predstave 10,00 €

KAZALIŠNA PREDSTAVA "KAJ JE LJUBAV"

7. listopada 2023. u 19.00 sati, Kino dvorana u Zaboku
Nakon predstave druženje s glumcima u City caeu
(sponzorirano piće)

Adam Končić – skupina autora: KAJ JE LJUBAV 

glazbeno-poetska predstava

Autor: Adam Končić

Tomislav Parmać – klavir

KAZALIŠNA PREDSTAVA "SVE O MUŠKARCIMA"

12. listopada 2023. u 19.00 sati
Kino dvorana u Zaboku
Nakon predstave druženje s glumcima u Restoranu Zaboky
(sponzorirano piće)

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Mladena Gavran, koja je prošle godine režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i predstave “Sve o muškarcima” odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca: Vedrana Komeričkog, Tomislava Krstanovića i Radu Radulovića. 

KAZALIŠNA PREDSTAVA "JULIJIN BALKON"

14. listopada 2023. u 19.00 sati

Kino dvorana u Zaboku

Nakon predstave druženje s glumcima u Restoranu Zaboky
(sponzorirano piće)

O PREDSTAVI: Oni su glumac, glumica i redateljica i imaju samo jedan zadatak, na scenu postaviti najveću ljubavnu priču svih vremena ‘Romeo i Julija’. No uz lavinu komičnih situacija i neočekivanih preokreta ne uspijevaju se pomaknuti od scene balkona, pa je svaka verzija Romea i Julije na balkonu sve čudnovatija i komičnija od prethodne…

Spotaknuli se se o priču najslavnijeg ljubavnog para u povijesti, o ‘nesretni’ balkon, ali i još nevjerojatniji vlastiti život no razigranim transformacijama i glumačkom igrom zadovoljili apetite i najzahtjevnije publike.Hit teatar predstavlja urnebesnu komediju za sve kazališne afinitete. Pripremite maramice za suze smijalice, a možda pronađete i (svog) Romea ili Juliju. 

KAZALIŠNA PREDSTAVA "4 POZE SRETAN SVRŠETAK"

16. listopada 2023. u 19.00 sati

Kino dvorana u Zaboku

Nakon predstave druženje s glumcima u Restoranu Zaboky
(sponzorirano piće)

Hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju) stigla je na pozornice. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.

KAZALIŠNA PREDSTAVA "JA TRUDNICA"

20. listopada 2023. u 19.00 sati

Kino dvorana u Zaboku

U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.

Video zapisi

Top