Gradska galerija Zabok

KAZALIŠNA PREDSTAVA: PRAČOVJEK

Datum: 29.5.2024.

Ne propustite danas 29.05.Srijeda 20:00 sati ludu komediju "PRAČOVJEK"
KOMEDIJA BEZ FILTERA
NAJDUGOVJEČNIJI ONE MAN SHOW NA BROADWAYU KONAČNO U HRVATSKOJ!!
Autor: Rob Becker
Redatelj i glumac: Peđa Gvozdić
ULAZNICE PO CIJENI OD 8 EURA MOŽETE KUPITI PRIJE POČETKA PREDSTAVE NA BLAGAJNI DVORANE!
Ako ste mladi par, ako ste stari par, ako ste bivši ili budući par ili ako nemate para onda obavezno pogledajte komediju bez filtera "PRAČOVJEK", samo za odrasle 16+!!!
"Pračovjek" nudi odgovore na vječni rat spolova - stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas. Kroz mnoštvo transformacija i izuzetno glumačko umijeće hrvatski "Pračovjek" Peđa Gvozdić nasmijat će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.
"Defending the Caveman" najdugovječniji je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa te je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna komedija, autora Roba Beckera, je tijekom godina izvođenja osvojila srca milijuna ljudi diljem svijeta. "Pračovjek" je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas.
Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti, a sada je došao red i na Hrvatsku. Hrvatski "PRAČOVJEK " je talentirani Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji ovim naslovom obilježio 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu Zorin dom.
Predstava nastaje u produkciji Zakon Teatra i Theatre Mogula.

Video zapisi

Video servis nije podržan. Podržani su samo video servisi youtube i vimeo.

Top